Petras vecka-27 februari-3 mars

Ännu än vecka är nu till ända och följande har jag deltagit i:

Måndag: personalmöte med kollegorna. Brukarrådet ”Kärnan” i Knivsta hade sitt möte hos oss på Bredgränd 6.

Tisdag: träff med en av ÅSS:s medlemmar för information om nedläggningen av avdelning 114 samt årsmöte med föreningen Balans.

Onsdag: Första mötet med arbetsutskottet för brukarrådet med Affektiva mottagningen. Ett möte som kändes positivt då den nya sektionschefen visar stort intresse för brukarinflytande. Blir en spännande fortsättning!

torsdag: Möte med Forumets styrgrupp- jag skrev minnesanteckningar. Möte med brukarnätverket NSPH och styrelsemöte med BRiU (Brukarrevisionsbyrån) där jag är sekreterare, så jag skrev protokoll.

Fredag: Träff nummer två med min arbetspsykolog från Arbetsförmedlingen. Vi pratar om vad jag ska prioritera av allt det jag gör och hur jag ska kunna lära mig att säga nej i framtiden. Kände mig ganska trött och ofokuserad denna gång.

Då jag har varit på kontoret och inte på några möten har jag ägnat min tid åt att samla in information om samsjuklighet som jag har fått i uppdrag att skriva en sammanställning om. Det blir nog ett stort arbete som kommer att ta lite tid, men som samtidigt är mycket intressant. Jag kommer att försöka att skriva om alla våra områden som vi arbetar med i projektet och vad som finns dokumenterat om samsjuklighet.

 

Nu tar jag helg, som kommer att ägnas åt Skid-VM i Lahtis och skidskytte!!

Trevlig helg!

Vänligen Petra

 

Publicerad i personlig blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Ämnesområde

Kommande Evenemang

Det finns inga kommande events just nu.

Vi erbjuder PEER Support utbildning i samarbete med verksamheter inom Region Uppsala och länets kommuner.

För närvarande har vi inte någon planerad utbildning. Mer info om utbildningen här

Behöver du någon som lyssnar?

Vi har listat Hjälplinjer som du kan ringa när du är i kris eller mår psykiskt dålig och behöver någon att prata med.

Ladda gärna ner vår broschyr om Barns brukarinflytande genom att klicka på bilden

Alla kan lära sig mer – hela livet

Vi vill rekommendera utbildningar för dig som vill få mer kunskap inom psykisk (o)hälsa
Du hittar dessa här

Prenumera på vårt Nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev och få information direkt i din mailbox om vårt arbete på Forum för Brukarinflytande och på vad som händer inom vård och stöd i Uppsala län.