Mina två första veckor på det nya året-2017

Hej och god fortsättning på det nya året!

Jul och Nyårshelgerna var lugna och behagliga- därefter tog jag ut lite kompledighet mellan nyår och trettonhelgen då jag ägnade min tid åt att följa Tour de Ski ( jag är en liten sportfåne). Men fr.o.m. 9 januari så har jag varit igång igen. Alltid lika skönt att få komma tillbaka till Forumet och träffa mina härliga kollegor och arbeta med det jag brinner för- Brukarinflytande! Vad har jag då gjort sedan jag bloggade senast? Jo, följande har jag ägnat min tid åt:

9 januari- Årets första personalmöte.

12 januari- Planeringsdag tillsammans med styrgruppen och en del samarbetspartners- en mycket lyckad dag!

16 januari- AU-möte NSPH- förberedelse för årets första möte med brukarnätverket NSPH.

17 januari- Möte hos Hantverksslussen som är en arbetsrehabilitering som Uppsala Stadsmission driver. Man vill starta brukarråd där och bad oss vara med.

17 januari- programrådet depression/ångest- vi gjorde en  s.k. GAP-analys utifrån de nya preliminära riktlinjerna från Socialstyrelsen gällande depression och ångest.

20 januari- planeringsdag med ÅSS.

25 januari- styrelsemöte med BRiU (Brukarrevisionsbyrån Uppsala län).

26 januari- möte med brukarnätverket NSPH.

27 januari- Planeringsmöte om vårens Akergrupper tillsammans med Röda Korset och avdelning 3 i psykiatrin.

Då jag inte har deltagit i möten så har jag skrivit en verksamhetsberättelse för 2016 för Forum för Brukarinflytande, gått igenom samtliga minnesanteckningar för alla brukarråd som finns i Uppsala län och gjort sammanställningar av det som har diskuterats där samt hjälpt Eleonor att skriva en sammanfattning av det hon gjorde 2016 och en verksamhetsplan för henne för 2017. Har även hunnit med att skriva sådana handlingar för mitt eget område- samsjuklighet. Så mycket skrivarbeten har jag ägnat mig åt- och det tycker jag är väldigt roligt att göra. Har även hunnit med att skriva en historik för Brukarnätverket för Beroendefrågor.

 

 

Publicerad i personlig blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Ämnesområde

Kommande Evenemang

Det finns inga kommande events just nu.

Vi erbjuder PEER Support utbildning i samarbete med verksamheter inom Region Uppsala och länets kommuner.

För närvarande har vi inte någon planerad utbildning. Mer info om utbildningen här

Behöver du någon som lyssnar?

Vi har listat Hjälplinjer som du kan ringa när du är i kris eller mår psykiskt dålig och behöver någon att prata med.

Ladda gärna ner vår broschyr om Barns brukarinflytande genom att klicka på bilden

Alla kan lära sig mer – hela livet

Vi vill rekommendera utbildningar för dig som vill få mer kunskap inom psykisk (o)hälsa
Du hittar dessa här

Prenumera på vårt Nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev och få information direkt i din mailbox om vårt arbete på Forum för Brukarinflytande och på vad som händer inom vård och stöd i Uppsala län.