Veckan som har varit 12/12-16/12.

Måndag: personalmöte med kollegorna. Styrelsemöte ÅSS. Vi ägnade en stor del av styrelsemötet åt att välja representanter till Psykiatrins olika brukarråd. En ny styrelseledamot var med för första gången.

Tisdag: Möte med verksamhetsutvecklingsgruppen Psykiatri. Mötet handlade mest om hur det har gått med vårt projekt : Inflytande på plats. Vi fick också en del bakgrundsinformation om vad som händer inom Psykiatrin just nu.Vi diskuterade även möjligheterna för framtidens e-hälsa samt den eventuella nedläggningen av avdelning 114, vi diskuterade också hur processen kan förändras så att brukarorganisationerna kommer in tidigare, möjligheten till att ha Peer Supporters i framtiden.

Onsdag: ÅSS (Uppsala Ångestsyndromsällskap) hade sin terminsavslutning genom att bjuda sina medlemmar på julbord i Forumets lokal. Totalt var vi 10 personer som åt god julmat och hade det väldigt trevligt och mysigt.

Torsdag: Fick vi återigen god handledning av Mårten Jansson från NSPH (Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa) riks. Även här diskuterades erfarenheterna av ”Inflytande på plats” samt att varje utvecklingsledare rapporterade vad man gjort sen sist inom respektive område.

Fredag: Möte med Eleonor för att hjälpa henne att göra en sammanställning över det som har gjorts inom LSS under året. Därefter deltog jag, tillsammans med Anna-Maria, i ett möte om ett projekt-”Kursändring pågår- som handlar om socialsekreterares arbetssituation gällande barn och unga.

 

Trevlig helg!

Publicerad i personlig blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Ämnesområde

Kommande Evenemang

Det finns inga kommande events just nu.

Vi erbjuder PEER Support utbildning i samarbete med verksamheter inom Region Uppsala och länets kommuner.

För närvarande har vi inte någon planerad utbildning. Mer info om utbildningen här

Behöver du någon som lyssnar?

Vi har listat Hjälplinjer som du kan ringa när du är i kris eller mår psykiskt dålig och behöver någon att prata med.

Ladda gärna ner vår broschyr om Barns brukarinflytande genom att klicka på bilden

Alla kan lära sig mer – hela livet

Vi vill rekommendera utbildningar för dig som vill få mer kunskap inom psykisk (o)hälsa
Du hittar dessa här

Prenumera på vårt Nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev och få information direkt i din mailbox om vårt arbete på Forum för Brukarinflytande och på vad som händer inom vård och stöd i Uppsala län.