Tillbaka på Jobbet!

Båt
Semester tiden är över, veckorna har gått fort och jag har haft det jättebra.

Ändå känns det skönt att komma tillbaka till jobbet. Jag tror jag är en sådan människa att jag behöver struktur i tillvaron. Det är tryggt och skönt!

Mina kollegor är fortfarande på semester och jag är på jobbet ensam, eller inte riktigt ensam för jag har en liten hund som heter Ove med mig. Han tillbringar dagarna här med mig då hans matte och husse är på semester. Det känns bra att ha en liten kollega som ligger under skrivbordet och sover.

Jag har börjat tillverka armband där det står bland annat ”TILLSAMMANS”. Det är väldigt fridfullt att pyssla med det, musik är på i bakgrunden och jag har öppnat fönsterna för att släppa in lite luft, även om vi har bra fläktsystem. För nu är det varmt ute!

Vårt kontor är en fin takvåning på tredje våningen. I mitt rum som jag delar med Elenor ligger solen på och gassar på takfönsterna. Det är mysigt med snedtak och den bästa arbetsplats jag någonsin haft.

I höst kommer jag att arbeta med socialpsykiatrin som mitt område. Stötta föreningar och komma med idéer. Vara behjälplig och finnas till hands vid frågor och funderingar. Jag har arbetat lite inom socialpsykiatrin både som Brukarinflytandesamordnare ”Bisam” Och även som boendestöd och lite inom träffpunkterna här i Uppsala. Jag trivs inom socialpsykiatri. Jag har en väldigt bred erfarenhet.

Så nu är jag på ”G” igen efter en fin semester. Kom gärna upp och ta en fika med mig ni som har vägarna förbi.

Fortsatt trevlig Sommar // Johanna

 

Publicerad i Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Ämnesområde

Kommande Evenemang

Det finns inga kommande events just nu.

Vi erbjuder PEER Support utbildning i samarbete med verksamheter inom Region Uppsala och länets kommuner.

För närvarande har vi inte någon planerad utbildning. Mer info om utbildningen här

Behöver du någon som lyssnar?

Vi har listat Hjälplinjer som du kan ringa när du är i kris eller mår psykiskt dålig och behöver någon att prata med.

Ladda gärna ner vår broschyr om Barns brukarinflytande genom att klicka på bilden

Alla kan lära sig mer – hela livet

Vi vill rekommendera utbildningar för dig som vill få mer kunskap inom psykisk (o)hälsa
Du hittar dessa här

Prenumera på vårt Nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev och få information direkt i din mailbox om vårt arbete på Forum för Brukarinflytande och på vad som händer inom vård och stöd i Uppsala län.