Påsk

Påsk1

Dagen innan PÅSK ledigheten så sitter jag på Forumet och försöker ordna mina många mappar som jag har på datorn. Jag skriver mycket. Gör många foldrar i text och bild. Jag bara älskar mitt jobb här på forumet. Här får jag både använda mig av mina många erfarenheter genom livet och min kreativitet.

Just nu arbetar jag på foldrar omkring Lss- God man och även en folder om FUB.

Vi, jag och min kollega Eleonor Belin arbetar med inriktning lindrig utvecklingstörning. Det är väldigt spännande och givande att både träffa många brukare inom området och även de som arbetar inom detta.
Det många inte vet är att jag i 30 års ålder, bodde på Lss boende med Lss insatser i mitt dagliga liv. Jag hade färdtjänst bland annat och jag har även haft Godman i stunder när jag inte orkat med alla byråkratiska papper. I dag har jag nytta av denna erfarenhet.
I dag har jag inga Lss insatser och en helt annan diagnos än den de gav mig i 30 års ålder.

En annorlunda tillvaro än den jag har i dag, men en väldigt bra erfarenhet att använda mig av i mitt nuvarande arbete. Jag är väldigt glad över den personal jag hade då, som jobbade stenhårt för min skull.

Nu önskar jag er alla en fin påsk.

Själv ska jag jobba några timmar till och sedan gå hem för att ta långhelg med allt vad det innebär.

Påsk2

Publicerad i Okategoriserade
One comment on “Påsk
  1. Jouanita skriver:

    Tack för påskhälsningen Johanna! Härligt med ledighet även om man trivs med det man jobbar med! /J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Ämnesområde

Kommande Evenemang

Det finns inga kommande events just nu.

Vi erbjuder PEER Support utbildning i samarbete med verksamheter inom Region Uppsala och länets kommuner.

För närvarande har vi inte någon planerad utbildning. Mer info om utbildningen här

Behöver du någon som lyssnar?

Vi har listat Hjälplinjer som du kan ringa när du är i kris eller mår psykiskt dålig och behöver någon att prata med.

Ladda gärna ner vår broschyr om Barns brukarinflytande genom att klicka på bilden

Alla kan lära sig mer – hela livet

Vi vill rekommendera utbildningar för dig som vill få mer kunskap inom psykisk (o)hälsa
Du hittar dessa här

Prenumera på vårt Nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev och få information direkt i din mailbox om vårt arbete på Forum för Brukarinflytande och på vad som händer inom vård och stöd i Uppsala län.