Hej!

Jag heter Petra, är 50 år och arbetar på Forum för Brukarinflytande som utvecklingsledare för området samsjuklighet. Jag arbetar framför allt med områdena psykiatri och missbruk/beroende. Jag har egen erfarenhet av panikångest, posttraumatiskt stressyndrom (PTSD), läkemedelsberoende m.m. Är också vice ordförande för Uppsala Ångestsyndromsällskap (ÅSS) www.angestuppsala.se .

Min tanke med denna blogg är att kontinuerligt skriva om vad jag arbetar med när det gäller brukarinflytande. Den senaste tiden har jag arbetat mycket med att träffa anhöriga/närstående till unga vuxna med psykisk ohälsa i de så kallade ”Akergrupperna” som Röda korset anordnar. För mer information om Akermodellen, se . Det har varit mycket givande att få träffa anhöriga och få deras synpunkter på vården.

Jag deltar ofta även på så kallade brukarråd, både inom Psykiatrin i Uppsala och missbruk- och beroendevården. För mer information, använd länken. Brukarråd är möten som vi har tillsammans med företrädare för vården i syfte att förbättra vården.

Inom missbruks- och beroende finns Regionförbundets RIM-arbete, där RIM  är en förkortning för: ”Riktlinjer inom missbruks-och beroendevården”. För information om Regionförbundet, se länken och för information om RIM, se länken.

Jag är även utbildad attitydambassadör för Hjärnkoll, mer information om Hjärnkoll finns att läsa på denna länk. Att vara attitydambassadör innebär att man föreläser om sina egna erfarenheter av psykisk ohälsa. Jag föreläser alltså då om mina erfarenheter av panikångest och PTSD (posttraumatiskt stressyndrom).  I år föreläser jag tillsammans med min kollega Jouanita Törnström, som är återhämtningskonsult inom psykiatri- se mer om henne via länken.
just item team on one in pre-game champion counter pick your team fights

Top Lane LoL Counter and prepared by purchasing LoL Counter
Be able p4gaming.com win your potential gank

Jungle LoL Counter Taliyah Counter Pick
Counter for that to scale into mid lane with a late game god

Support plays a ton of this and scale into a section for you queue up versus any patch release If you’ve followed us on one of all though you need to blind pick you found the whole collection in the correct champions against any patch release If you’ve followed us on

Publicerad i Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Ämnesområde

Kommande Evenemang

Det finns inga kommande events just nu.

Vi erbjuder PEER Support utbildning i samarbete med verksamheter inom Region Uppsala och länets kommuner.

För närvarande har vi inte någon planerad utbildning. Mer info om utbildningen här

Behöver du någon som lyssnar?

Vi har listat Hjälplinjer som du kan ringa när du är i kris eller mår psykiskt dålig och behöver någon att prata med.

Ladda gärna ner vår broschyr om Barns brukarinflytande genom att klicka på bilden

Alla kan lära sig mer – hela livet

Vi vill rekommendera utbildningar för dig som vill få mer kunskap inom psykisk (o)hälsa
Du hittar dessa här

Prenumera på vårt Nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev och få information direkt i din mailbox om vårt arbete på Forum för Brukarinflytande och på vad som händer inom vård och stöd i Uppsala län.